Display Sidebar

Yritysinfo

H. Vesala Oy

H. VESALA Oy on dipl.ins. Heikki Vesalan (1923 – 1983) vuonna 1968 perustama perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten telealan mittalaitteiden valmistukseen ja maahantuontiin.

VESALA® -tuotteet ovat kotimaisia, H. VESALA Oy:n itse suunnittelemia ja valmistamia tuotteita. Jatkuva yhteistyö koti- ja ulkomaisten tele- ja sähköalan ammattilaisten kanssa yhdistettynä innovatiiviseen tuotekehitykseen takaavat laitteidemme helppokäyttöisyyden ja tehtävään sopivuuden. Yrityksen joustavuus, osaava henkilöstö ja ajanmukaiset toimitilat mahdollistavat tuotannon pienistä asiakaskohtaisista tuotteista sarjavalmisteisiin vakiotuotteisiin.

VESALA TRADING -tuotteet sekä muut Tuotemerkit-kategoriassa näkyvät tuotemerkit ovat H. Vesala Oy:n maahantuomia, erityisesti kuitutyöskentelyyn tarkoitettuja edullisia ja laadukkaita mittalaitteita, varusteita ja työkaluja.

RADIODETECTION on perinteikäs englantilainen hakulaitemerkki, jonka valmistamia hakulaitteita ja varusteita Vesala edustaa Suomessa.

Yrityksen liikevaihdosta viennin osuus on yli puolet. Tuotteitamme käytetään kaikissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa ja muualla Itämeren alueella, mutta myös kauempana maailmalla.