Kysyttyä

K: Miksi kaikkien tuotteiden hinnat eivät ole näkyvissä?
V: Vesalalla on useissa maissa toimivia paikallisia edustajia jotka hoitavat joidenkin tiettyjen Vesala-tuotteiden markkinoinnin, myynnin ja asiakastuen paikallisesti. Sen vuoksi näitä tuotteita ei voi ostaa verkkokaupasta. Vastaavasti emme pääsääntöisesti voi myydä maahantuomiamme tuotteita ulkomaille, jos niillä on jo paikallinen edustaja.

K: Onko Vesala-tuotteilla sähkönumeroita?
V: Monille tuotteille on haettu sähkönumero ja se löytyy kunkin tuotteen kotisivulta tai tuote-esitteestä. Numeroa voi etsiä myös sähkönumerotietokannasta http://www.sahkonumerot.fi hakusanan ”Vesala” avulla. Muutamilla tuotteillamme on myös tukkuliikkeen hakema sähkönumero, joten sen löytää parhaiten tukkurin oman tuotekoodin tai tuotenimen avulla. Tuotteiden tilaaminen suoraan Vesalasta onnistuu oikein hyvin ilman sähkönumeroakin.

K: Mitä Vesala Trading tarkoittaa?
V: Vesala Trading -tuotemerkin alla esitellyt tuotteet ovat H. Vesala Oy:n maahantuomia, erityisesti kuitutyöskentelyyn tarkoitettuja edullisia ja laadukkaita mittalaitteita, varusteita ja työkaluja. Vesala Trading -tuotemerkki erottaa tuotteet pääasiassa itse valmistamistamme Vesala-tuotteista.

K: Voiko laitteiden ohjelmistoja päivittää?
V: Monissa tapauksissa voi, mutta ei esim. Internetin kautta. Varsinkin jos laitteesi toimii puutteellisesti, ota yhteyttä ja tarkista ohjelmistopäivityksen saatavuus.

K: Miten tuotteet toimitetaan?
V: Tuotteet toimitetaan pääasiassa postitse tai kuljetusliikkeen avulla. Erityisen kiireellisessä tapauksissa tuotteet voidaan erikseen sopia noudettavaksi paikan päältä. Käteiskauppaa teemme vain poikkeustapauksissa ja erikseen sovittuna.

K: Onko Vesalan tuotteille tullikoodia?
V: Vesala-tuotteiden pääasiallinen harmonisoitu tullikoodi on 90304000.

K: Mistä saan tietoa Vesala-tuotteiden käytöstä?
V: Laitteen mukana olevasta käyttöohjeesta tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä esim. puhelimella, sähköpostilla tai palautesivun kautta. Olit sitten hankkimassa laitetta tai haluat vinkkejä akuuttiin ongelmaan, kerromme miten laitteitamme käytetään, jotta niistä on eniten hyötyä. Erityisesti kaapelin/johdonhakulaitteilla oikea käyttötapa on ensiarvoisen tärkeää, sen vuoksi ensin kannattaa lukea käyttöohje huolellisesti perusteiden omaksumiseksi. Koska käyttöohje ei voi sisältää kaikkia niksejä, kannattaa ottaa yhteyttä ja turvautua pitkään kokemukseemme alalta.

K: Mistä saan tuotteiden teknisiä tietoja ja käyttöohjeita?
V: Kunkin tuotteen omalla sivulla kerrotaan käyttäjän kannalta tuotteen keskeiset ominaisuudet. Laajat tekniset tiedot löytyvät PDF-esitteestä jonka voi ladata ao. linkistä. Tarkempia tietoja tuotteista saa ottamalla meihin yhteyttä esim. puhelimella, sähköpostilla tai palautesivun kautta. Jos laitteen käyttöohje on kadonnut, lähetämme ohjeen PDF-tiedostona sähköpostilla. Laitteiden piirikaavioita tai muita liikesalaisuuksia emme toimita.

K: Kannattaako vahvasähköä saanut laite huollattaa
V: Useimmiten kannattaa. Hyvin harvoin huoltoon lähetetty laite on niin pahoin rikki, että se on viisainta romuttaa, ja siinäkin tapauksessa huoltomme varmistaa asian ensin asiakkaalta. Huoltotoiminnasta on kerrottu tarkemmin Huolto-sivuillamme.

K: Ottaako Vesala vastaan romulaitteita?
V: WEEE-direktiivin mukaan olemme velvoitettuja ottamaan vastaan valmistamamme tuotteet ja palauttamaan ne asianmukaiseen kierrätykseen. Tästä aiheesta on kerrottu tarkemmin Huolto-sivulla kohdassa WEEE-direktiivi ja romulaitteet.

K: Minulla on uusi tuoteidea tai ehdotus olemassa olevan tuotteen parantamiseksi. Kiinnostaako se Vesalaa?
V: Kyllä kiinnostaa. Monet tuotteemme ovat syntyneet tavalla tai toisella asiakkaitten esittämistä toiveista tai ideoista. Jos arvoimme saamamme idean toteuttamiskelpoiseksi ja kaupallisesti mielekkääksi, siitä saatetaan hyvinkin luoda uusi tuote. Yksi toimintamme kulmakivistä on tiivis yhteydenpito asiakkaisiin ja sitä kautta pyrkiä suunnittelemaan juuri sellaisia laitteita kuin käyttäjät todella tarvitsevat.

K: Tekeekö Vesala asiakaskohtaisia tuotteita?
V: Tarvittaessa tekee. Tähän pätevät samat realiteetit kuin yllä tuoteideoihin; jos tuoteidea on mielekäs, se voi olla myös asiakaskohtainen.

K: Onko Vesalalla laatujärjestelmää?
V: Meillä on ISO 9001:n periaatteiden mukainen oma laatujärjestelmä, jota kehitetään koko ajan muuttuvien tarpeiden mukaan. Ympäristöasioissa pyrimme kehittämään jätteiden kierrätystä ja talteenottoa koko ajan paremmaksi.

K: Vesala vai H.Vesala Oy? Mikä on yrityksen oikea nimi?
V: Yrityksemme virallinen nimi on H. Vesala Oy, vaikka se joissain hakupalveluissa kirjoitetaankin Vesala H. Oy. Ulkomaisissa yhteyksissä käytämme myös H. Vesala Ltd:tä. Tuotteissamme lukee sen sijaan yleensä pelkästään Vesala, mikä on virallinen rekisteröity tavaramerkki.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje
© 2024 Vesala
webDesign: Mekanismi »