H. VESALA Oy on vuonna 1968 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten telealan haku- ja testauslaitteiden valmistukseen sekä maahantuontiin.
VESALA®-tuotteet ovat kotimaisia, H. VESALA Oy:n itse suunnittelemia ja valmistamia tuotteita. Osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja kotimaisuusasteesta, H. Vesala Oy:n kehittämille ja valmistamille sondeille sekä testaus- ja hakulaitteille on myönnetty arvostettu Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Jatkuva yhteistyö koti- ja ulkomaisten tele- ja sähköalan ammattilaisten kanssa yhdistettynä innovatiiviseen tuotekehitykseen takaavat laitteidemme helppokäyttöisyyden, tehtävään sopivuuden ja korkean laadun. Yrityksen joustavuus, osaava henkilöstö ja ajanmukaiset toimitilat Vihdin Nummelassa mahdollistavat tuotannon sarjavalmisteista vakiotuotteista asiakaskohtaisiin tuotteisiin.

VESALA TRADING-tuotteet ovat H. Vesala Oy:n maahantuomia laadukkaita, kupari- ja valokuituverkon asennuksiin sekä ylläpitoon käytettäviä laitteita ja tarvikkeita, jotka täydentävät omaa kotimaistaVESALA®-tuotevalikoimaamme. Maahantuomme ja myymme mm.Radiodetection-hakulaitteita,Deviser-testauslaitteita,Innoinstrument-valokuituhitsauslaitteita (View3/5/),Sticklers-puhdistustuotteita sekä Volta-työntö-/vetovaijereita. Maahantuontituotteiden tuoteperhe laajenee koko ajan tehden Vesalasta monipuolisen ja kasvavan toimijan kupari- ja valokuituverkon laitteiden toimittajana asennusten ja ylläpidon eri vaiheissa.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje
© 2019 Vesala
webDesign: Mekanismi »