Rekrytointi 28.03.2024

Avoin työpaikka: Elektroniikkatyöntekijä huolto- ja kokoonpanotyöhön Vihdin Nummelaan

Telealan haku- ja testauslaitteiden valmistaja ja maahantuoja H. Vesala Oy etsii riveihinsä osaavaa elektroniikkatyöntekijää Vihdin Nummelaan. Vastuullasi tulee olemaan pääasiallisesti Vesalan omien tuotteiden sekä maahantuotavien laitteiden huoltotyöt, jonka lisäksi täydentäisit tuotantotiimiämme omien tuotteidemme kokoonpanossa, testauksessa ja muissa tuotannon töissä. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta elektroniikan parissa, sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja sinulla on halua oppia uutta. H.Vesala Oy tarjoaa sinulle rennon ja mukavan työympäristön hyvillä työsuhde-eduilla. Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae pian!

 

Elektroniikkatyöntekijä, huolto- ja kokoonpanotyö

Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen
Sijainti: Peräsimentie 1, 03100 Nummela
Haku-deadline: 15.4.2024

Korkealaatuisten telealan haku- ja testauslaitteiden valmistaja ja maahantuoja H. Vesala Oy etsii nyt riveihinsä osaavaa elektroniikkatyöntekijää Vihdin Nummelaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tarkempi aloituspäivämäärä on sovittavissa, mutta mitä nopeammin pystyt aloittamaan niin sen parempi. Työn luonteen vuoksi työntekopaikkasi on H. Vesala Oy:n toimitiloissa Nummelassa.

Elektroniikkalaitteiden huoltohenkilönä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten elektronisten laitteiden parissa. Huoltotehtäviin kuuluu vianetsintää, ongelmanratkaisua, vikojen korjaamista sekä laitteiden yleishuoltoa, ylläpitoa ja kalibrointia. Olet myös tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin huoltoon liittyvissä asioissa. Huoltotöiden lisäksi työtehtäviisi kuuluu elektroniikkalaitteiden kokoonpanoa, ohjelmointia ja testausta sekä muita tuotannon töitä.

Toivomme sinulta

 • perusosaamista huolto- tai kokoonpanotöistä
 • mahdollinen aikaisempi kokemus elektroniikkateollisuuden huolto-, kokoonpano- tai tuotantotyöstä on eduksi
 • elektroniikka-asentajan tai muut elektroniikka-alan opinnot luetaan eduksesi
 • englannin kielen taito on hyödyksi, muttei välttämätön
 • eniten odotamme sinun olevan aidon kiinnostunut alasta ja uuden oppimisesta – olet oma-aloitteinen ja huolellinen ja sinulla on reipas asenne työntekoon

Työssä tarvittavia ominaisuuksia

 • tarkkaavaisuus ja yksityiskohtien huomioiminen
 • ongelmanratkaisutaito
 • hyvät kädentaidot ja käsi-silmäkoordinaatio
 • kyky työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä
 • ajanhallinta ja organisointikyky

Vesala Oy tarjoaa sinulle rennon ja mukavan yrityskulttuurin hyvillä työsuhde-eduilla sekä tarvittavat työskentelyvälineet tehtäviesi hoitoon. Palkkaus määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan ja palkkahaarukka on 2 300 – 2 800 euroa kuukaudessa. Saat meiltä työhösi hyvän perehdytyksen ja koko tuotantotiimimme on tukenasi ja apunasi alusta alkaen.

  Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja osaamisesi vastaa annettua työnkuvaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si pdf-muotoisina 15.4.2024 mennessä osoitteeseen . Jos sinulla herää lisäkysymyksiä, voit myös olla puhelimitse yhteydessä Lasse Vesalaan +35850 576 2758.

   

  Tältä sivulta voit lukea lisää huoltopalvelustamme, ja koko tuotevalikoimaamme voit tutustua täällä.


  Vesala Oy on vuonna 1968 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten telealan haku- ja testauslaitteiden valmistukseen sekä maahantuontiin. VESALA®-tuotteet ovat kotimaisia, H. Vesala Oy:n itse suunnittelemia ja valmistamia tuotteita, joissa yhdistyy helppokäyttöisyys, tehtävään sopivuus ja korkea laatu.  Yrityksen joustavuus, osaava henkilöstö ja ajanmukaiset toimitilat Vihdin Nummelassa mahdollistavat tuotannon sarjavalmisteisista vakiotuotteista asiakaskohtaisiin tuotteisiin. VESALA TRADING  -tuotteet ovat puolestaan yrityksen maahantuomia laadukkaita, kupari- ja valokuituverkon asennuksiin sekä ylläpitoon käytettäviä laitteita ja tarvikkeita, jotka täydentävät omaa kotimaista tuotevalikoimaamme. H. Vesala Oy koostuu tällä hetkellä neljästätoista alan asiantuntijasta – oletko sinä pian tiimin uusin vahvistus?

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa uutiskirje
  © 2024 Vesala
  webDesign: Mekanismi »