Uutiset 01.08.2023

Helsingin Laatulaite Oy:n liiketoiminta H. Vesala Oy:lle

Oikealla H. Vesala Oy:n toimitusjohtaja Janne Hirsimäki, kuvassa Helsingin Laatulaite Oy:ltä H. Vesalalle siirtyvät työntekijät.

Helsingin Laatulaite Oy ja H. Vesala Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, Helsingin Laatulaitteen liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan H. Vesala Oy:lle 1.8.2023 alkaen. Toiminta jatkuu tulevaisuudessa H. Vesalan nimellä, Helsingin Laatulaite jää aputoiminimeksi.

Kaupan yhteydessä työntekijät siirtyvät H. Vesala Oy:n palvelukseen toimitusjohtajaa lukuun ottamatta. Toiminta jatkuu toistaiseksi Helsingin Laatulaite Oy:n tutuissa toimitiloissa Helsingissä ja kaupan myötä asiakkaille mahdollistuu entistä laajempi palvelukokonaisuus.

Yrityskauppa noudattaa H. Vesala Oy:n strategiaa, kasvattaa ja vahvistaa yrityksen osaamista sekä mittalaitteiden kokonaisvaltaisempaa tarjontaa. Kauppa luo lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille monipuolisempana asiakaspalveluna ja laajempina huoltopalveluina.

Huoltopalvelut siirtyvät asteittain myös Nummelaan. Välitämme korjaustoimeksiantoja laitevalmistajalle sekä suoritamme laitteiden tarkistuksia sekä puhdistuksia jopa odottaessa paikan päällä.

 

Lisätietoja:
Janne Hirsimäki
Toimitusjohtaja, H. Vesala Oy

puh. 050 408 8522

 

H. Vesala Oy on vuonna 1968 perustettu suomalainen sähkö-, tele- ja mittauslaitteiden suunnittelija, valmistaja sekä maahantuoja Vihdin Nummelasta. H. Vesala Oy palvelee 12 huippuammattilaisen voimin ja tehtävämme on auttaa toimialalle osaavampia asentajia.

Helsingin Laatulaite on jo yli kolmekymmentä vuotta toiminut perheyritys Helsingin Tapanilassa, joka maahantuo ja myy mittalaitteita ja ratkaisuja energia- ja infra-alan operaattoreille ja rakentajille. Lue lisää: www.helsinginlaatulaite.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje
© 2024 Vesala
webDesign: Mekanismi »